data om te noteren

Het verkoopproces

Kans maken op zo'n kersvers appartement in Pakhuis West? Hieronder vind je de voorlopige procedure van ons verkoopproces uitgelegd. We bevinden ons momenteel aan het begin van dit proces, waardoor jij nog alle kans maakt op zo'n instapklaar appartement. Let op: controleer goed in jouw persoonlijke profiel of al jouw gegevens correct zijn ingevuld en of je de vragenlijst volledig hebt ingevuld die klaar staat in je account. En heb je toch nog een prangende vraag? Neem dan contact op met Naber Garantiemakelaars.

Contact

Interesse?

Een eigen account is noodzakelijk. Zodra je die hebt ben je klaar voor de volgende stap. We houden je via nieuwsbrieven up-to-date! Zo ben je als eerste op de hoogte!

Voorkeuren

De types inclusief de vanaf-prijzen zijn bekend. Je kunt nu al je favoriete bouwnummers aan ons doorgeven in je account. Dit geeft je een kleine voorsprong op de start verkoop, want als je dat doet, word je uitgenodigd voor onze exclusieve Presale.

Presale

Heb je je voorkeuren kenbaar gemaakt? Dan word jij automatisch uitgenodigd voor onze exclusieve Presale die in het najaar zal starten: zo maak je als eerste kans op je droomappartement!